Thursday, December 04, 2008


D' Awanan Group...


Ni lah name group aku dgn rakan-rakan aku semasa degree ni. Korang jangan salah anggap lak. Group ni bukan group gangster or samseng..Group ni sebenarnye group budak-budak kelas aku je. Korang nak tau tak macam mane name group ni dipillih dengan rasminye..hehe..Sebelum name group ni dipendekkan menjadi D' Awanan saja, dulu budak2 ni nk letak name "Mambang D' Awanan'. Entah macam mana leh dapat nama tu pon aku tak tau. Setelah bincang punya bincang dan diorang bincang lagi sampai la diorang penat berbincang, akhirnye name group ni secara rasminya telah dipilih. Semua member telah pun sepakat nak letak name " D' Awanan " je. Kan sedap bunyi tu...huhu..

3 comments:

Hal Hal Halim said...

x aci...aku xder...

Hal Hal Halim said...

xnk join group nie..

Anonymous said...

the g00d team.....